Portal Alternatif Bebas

Portal Alternatif Bebas

Isnin, 14 Mei 2012

Surat Buat 'Abang Ajib'

Posted By: Media Wahana - 4:08 PTG

Share

& Comment


Dato’ Koh Chu Kerk

14, Jalan Kilang,
Kawasan Perindustrian Tongkang Pecah,
83010 Batu Pahat, Johor

Kepada,
YAB Dato’ Seri Mohd. Najib Bin Tun Haji Abdul Razak 28-3-12

Tuan Abang Ajib,
Syabas Kerana Timbalan Menteri Pelajaran Tuan Muncul Sebagai Juara Pembohong Dalam Sejarah Malaysia


Saya mewakili masyarakat Cina Malaysia ingin memaklumkan kepada Tuan berkenaan perkara di atas di mana Dr. Wee Ka Siong yang terkenal dengan sandiwara opera sekali lagi memalukan nama baik kabinet Tuan dengan gelagat beliau memberi kenyataan palsu kononnya beliau ditumbuk semasa Perhimpunan Pendidikan Cina 325 di Kolej New Era, Kajang.


Tercetusnya Perhimpunan Pendidikan Cina 325 adalah disebabkan Wee Ka Siong selama ini tidak melaksanakan tugas beliau sebagai Timbalan Menteri Pelajaran. Beliau selama ini mengamalkan taktik ’taiji’ iaitu tolak ke sini sana dan tidak pernah menjalankan tugas dengan ikhlas. Lebih-lebih lagi Wee Ka Sion terkenal dengan cita-cita besar beliau menjadi Presiden MCA dan menjawat Menteri Penuh.


Tiba masanya Tuan memecat Wee Ka Siong. Terima kasih dan syukur rakyat kerana Tuan mendahulukan rakyat dan dapat mendengar suara rakyat yang mahu Wee Ka Siong undur.

Yang Benar,

Koh Chi Kerk

-Sumber dipetik oleh warta wilayah online-

About Media Wahana

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 comments:

Catat Ulasan

Copyright © 2013 Media Wahana™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.